Festivali

17. Oktobar 2011. - 23. Oktobar 2011.

Dečiji filmski festival "Kids Fest"


Logo Kids Fest 2011 Logo Kids Fest 2011

Sedmi po redu Dečiji filmski festival Kids Fest održaće se 17. do 23. oktobra u Beogradu i Novom Sadu. U istom periodu ovaj festival će se održati i u Banjaluci, a paralelno ili u toku narednih meseci, tradicionalno će biti održan i u preko 30 gradova u Srbiji. U Beogradu se ovaj festival najboljih svetskih filmskih ostvarenja za decu održava u Domu sindikata i bioskopima "Roda Cineplex", "Multiplex Kolosej" i "Ster Cinemas". U Novom Sadu pozornica Kids Fest-a je "Arena Cineplex", a u Banjaluci "Multipleks Palas".
Na ovogodišnjem Dečijem filmskom festivalu gledaoce i gledateljke očekuje 11 filmskih premijera iz raznih zemalja, među kojima su i najbolja 3D ostvarenja. Najveći broj ostvarenja iz programa biće sinhronizovan na srpski jezik. Osim filmskog programa, deo Kids Festa su i mnogobrojne zabavne i edukativne radionice.
Prošlogodišnji Kids Fest održan je u Beogradu, Novom Sadu i tridesetak gradova u Srbiji, a posetilo ga je 53.036 dece sa roditeljima i nastavnicima. Dečiji filmski festival "Kids Fest" tako je postao najposećenija manifestacija za decu u zemlji.

Više informacija na oficijalnom sajtu festivala: http://www.kids-fest.com/


  • Dečiji filmski festival "Kids Fest" » 04. Oktobar 2011.

    Program Festivala

    U Beogradu, projekcije filmova sa ovogodisnjeg Kids Fest-a, bice odrazne posledecem rasporedu: Dom Sindikata     Ponedeljak, 17. ...

    Pogledajte dalje