Zanimljivosti

Izaberite veličinu fonta: A A A

21. Novembar 2011.

Razvode se Demi Moore i Ashton Kutcher


Demi i Ashton Demi i Ashton

Šestogodišnji brak američkog glumačkog para Ashtona Kutchera i Demi Moore se završava. Zapao je u krizu pre dva meseca, kada je jedna mlada manekenka objavila da je imala aferu s Kutcherom, novim glavnim glumcem televizijske serije "Dva i po muškarca", u kojoj je zamenio legendarnog Charlie Sheena.

Demi Moore je zvanično objavila da sa velikom tugom i teška srca odlučuje da okonča brak s Ashtonom, jer kao žena, majka i supruga ima određene vrednosti koje smatra svetim i u tom duhu odlučuje da nastavi sa svojim životom.

Nakon njene izjave, na Twitteru se oglasio i Kutcher i potvrdio razlaz: "Brak je jedna od najtežih stvari u životu i ponekad, nažalost, propadne. Vreme koje sam proveo s Demi uvek ću imati u najljepšim uspomenama."

Ovo je bio treći brak Demi Moore. Iz drugog, s filmskom zvezdom Bruceom Willisom, ima troje dece. Taj je brak okončan 2000. godine, a pet godina kasnije počela je vezu sa 16 godina mlađim Kutcherom, tada glumcem u usponu koji je u fokus dospeo popularnom serijom "Lude 70-te".


Komentari: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar